Planner

De functie

Voor onze locatie in Ede zijn we op zoek naar een Planner. Het betreft een Planners functie met een sterk internationaal karakter. In deze functie zorg je voor de expeditie van en naar het buitenland. Je bent ervoor verantwoordelijk dat goederen tijdig en efficiënt op de plaats van hun bestemming terecht komen. Dit doe je in afspraak met de klant. Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor complexe plan vraagstukken en maakt het overdragen van kennis deel uit van je takenpakket. Verder ben je verantwoordelijk voor facturatie en administratie en behandel je klant klachten. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week.

Wij vragen

De Planner die wij zoeken brengt in ieder geval het volgende mee:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Transport en Planning
  • Je hebt enige ervaring als transportplanner
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een eis voor deze functie
  • Je hebt goede kennis van Excel en geautomatiseerde systemen
  • Goede kennis van het rijtijdenbesluit is een must

Ons aanbod

Wij bieden volop kansen en mogelijkheden voor een mooie carrière. Jij hebt de regie van je succes in eigen handen en krijgt hierbij uiteraard de nodige ondersteuning en begeleiding. Je ontvangt een marktconform salaris. Je komt te werken in een team waar hard gewerkt wordt, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid. Door de korte lijnen en een informele bedrijfscultuur voel jij je al snel thuis bij ons. Jij komt te werken bij de Top 3 speler wereldwijd binnen de logistiek.

Een pre employment screening maakt onderdeel uit van de procedure

Heb jij ervaring als planner? Wil je graag aan de slag binnen een grote Internationale organisatie? Lees dan snel verder!

Over de organisatie

Het bedrijf in Ede is een grote internationale speler in de logistiek met een echte no-nonsense mentaliteit waar je hard werkt en waar tijd is voor een geintje met jouw collega’s. Onze afdeling blijft in beweging, vandaar dat we op zoek zijn een nieuwe enthousiaste collega.

Onze locatie in Ede is gespecialiseerd in Land Transport waar een hoge betrokkenheid onder de collega’s heerst. Je komt te werken in een team van 6 tot 8 collega’s waarbij je nauw samenwerkt met elkaar.

Standplaats: Ede

Bekijk het actuele aanbod van vacatures voor logistiek planner op Dekker Services

Is dit de vacature die bij jou past?

Stuur dan jouw sollicitatie met cv onder vermelding van functienaam en/of referentienummer naar ede@dekkerservices.nl

Referentienummer: 202201032204

Vragen? Neem contact met ons op.

Dekker Services is een werving- en selectiebureau voor vaste banen in de logistiek.

Klik hier om onze andere vacatures te zien.

SOLLICITEREN