Dekker Logistiek

voor vaste banen in de logistiek, transport en industrie!

Vacature chauffeur exceptioneel transport in Harderwijk!

Binnen de transportmogelijkheden neemt het exceptioneel transport in combinatie met een autolaadkraan een belangrijke plaats in. Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste chauffeur die in het bezit is van code 95 en het leuk vindt om lengte- en breedte materiaal te vervoeren. Ben jij dé chauffeur die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op!

Wat ga jij doen?

De werkzaamheden zijn erg divers. Je gaat aan de slag met het vervoer van lengte- en breedte materiaal, machines en technische installaties. Daarnaast assisteer jij bij het monteren van technische installaties. Als chauffeur ga je aan de slag met het laden en lossen van kranen en machines. Spreekt jou deze baan aan? Laat het ons weten. 

Wie zijn wij?

Dekker Logistiek is een dochteronderneming van Dekker Services en zoekt de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Wat maakt ons uniek? Wij plaatsen mensen rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. Dekker Logistiek kiest kwaliteit boven kwantiteit! Wij bieden jou een vaste baan, leuke werksfeer en een enthousiast team. Door de kennis en ervaring in het vakgebied kennen wij de markt als geen ander. Kom eens langs en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Wie ben jij?

  • Een enthousiaste en gemotiveerde werker die zijn dag begint met een lach.
  • Leergierig, energiek en fit dat ben jij.
  • Je hebt een flexibele houding als het gaat om werktijden. 

Wat vragen wij?

  • Als chauffeur ben je in het bezit van code 95 en een chauffeurspas.
  • De volgende rijbewijzen heb je op zak: b-c-e-ce, tcvt en vca basis.
  • Je kan laten zien dat je ervaring hebt met een autolaadkraan.
  • Een collegiaal, sevicegericht en klantvriendelijke instelling. 
Standplaats: Harderwijk – Gelderland

SOLLICITEREN