Dekker Logistiek

voor vaste banen in de logistiek, transport en industrie!

Benieuwd naar jouw plek?

Dekker Logistiek is een bedrijf voor groot midden Nederland en kent veel klanten. Met het team van Dekker Logistiek zoeken we dé perfecte match tussen de kandidaat en opdrachtgever. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld. Door de kennis en ervaring kennen wij het vakgebied als geen ander, wij plaatsen kandidaten rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever!

Nieuwsgierig naar jouw toekomstige werkplek? Lees dan snel verder!

J. Heebink BV

“Transport, Opslag en Distributie van goederen binnen de Benelux, Duitse Ruhr, Groot-Brittannië en Ierland. J. Heebink Logistic Services geeft u zekerheid! Vanuit vestigingen en distributiecentra in Veenendaal. Manchester en Milton Keynes bedienen we dé Europese markt.”

J.A. NAP transport

“Nap transport is van een eenpersoons transportbedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de sector transport, met name betreft het vervoer van vracht in containers tussen de haven van Rotterdam en regio Ede.”

Eimers Logistiek B.V.

“Transport is altijd in beweging en daarom zijn wij op zoek naar jou, een chauffeur die bij ons leuke familiebedrijf past. In overleg laten wij jou ritten rijden die op het lijf geschreven zijn en waarbij je je als een vis in het water voelt.” 

Adres

Marconistraat 8, 6716 AK Ede

Galvanistraat 15, 3846 AT Harderwijk

Contact

Social Media

Facebook: DekkerServicesEde

Instagram: dekkerservices